Szutor Ferenc szakértőként HTML5 vs Flash témában

2015.07.30.
 
Adverticum Zrt.

Az online hirdetési piac szereplői számára az egyik legfontosabb téma mostanában a HTML5 és a Flash alapú hirdetések korszakváltásának kérdése. 

Ennek kapcsán jelent meg az iparági álláspontokat összefogó IAB Hungary bejegyzés Szutor Ferenc állásfoglalásában. Emellett az AdServer Blogon is feldolgoztuk a témát. A HWSW hírmagazin pedig a Google Flash-tartalmakkal kapcsolatos lépése kapcsán kérdezte meg Szutor Ferencet, az Adverticum Zrt. vezérigazgató-helyettesét.  

Az IAB Hungary Meddig tart a Flash-hegemónia? című bejegyzése napjaink egyik legégetőbb kérdését tárta fel az iparági szereplők szemszögéből, amely a Flash alapú hirdetések kiszorítása elleni küzdelem kapcsán egy rendkívül adekvát kérdésnek számít.

A kérdésfelvetéshez kapcsolódóan egy nagyobb lélegzetvételű összefoglaló anyag is megtalálható az AdServer Blogon Hello HTML5!Viszlát Flash? címmel, amely szintén az online hirdetési ökoszisztéma perspektívájából vizsgálja meg a kérdést. 

A HWSW hírmagazin pedig a Google Flash elleni lépése kapcsán fordult Szutor Ferenchez. A cikk teljes terjedelmében itt olvasható.