A Marquard Média is az Adverticum AdServerét válaszotta

2015.07.20.
 
Adverticum Zrt.

2015 júliusától a Marquard Média az Adverticum AdServerét használja a portfóliójába tartózó online felületek hirdetéseinek kiszolgálásához. 

A kiadó prémium tartalomszolgáltatóként a magas színvonalú és digitális megoldásokat nyújtó Adverticum AdServere mellett döntött a szakmai partner kiválasztásakor, ezzel is tovább bővítve a cég prémium szolgáltatásait és szem előtt tartva az ügyfelek magas minőségű hirdetés kiszolgálását. 

„Az elmúlt időszakban a digitális platformjainkon tapasztalt nagymértékű növekedés, a portfólió magas mobilelérése indokolttá tette saját hirdetéskiszolgáló használatát a házon belül értékesített online hirdetések esetében. A kiadó portfóliójába tartozó online felületek havi elérése tartósan 1,1 millió* UV felett teljesít” és további erőteljes növekedést tervezünk. – mondja Lencsés Dávid, a Marquard Media digitális igazgatója.

Az AdServer felhasználóbarát felületével, kreatív, akár egyedileg szerkeszthető hirdetési sablonjaival, mobil és programmatic megoldásaival, real time statisztika elérésével lehetőséget nyújt a vállalat számára, hogy növelje hirdetései hatékonyságát és maximalizálja bevételeit.

 „A Marquard Médiával kötött együttműködés folyamán egyik fontos szempont a felhasználóinkkal való napi szintű kapcsolattartás, munkafolyamataik alapos megismerése és segítése. Erősségünk az egyedi igények kielégítése, az innovatív technológiai szemlélet és nyitottság" –  nyilatkozta Szutor Ferenc, az Adverticum AdServer kereskedelmi igazgatója. 

marquard_adverticum