A Mandiner, a Zoom és a Frank Digital is az Adverticum AdServert választották

Az Adverticum tovább erősítette piacvezetői pozícióját a tartalomszolgáltatói oldalon és előrelépett ügynökségi téren is: többek között a Mandiner, a PestiSrácok és a Zoom, az ügynökségek közül pedig a Frank Digital is az Adverticum AdServer hirdetéskiszolgáló rendszert használják ezentúl saját vagy vásárolt hirdetési felületeik menedzseléséhez.

A kiberbűnözők meglepően sikeresek a módosított, trójai Windows Movie Maker terjesztésében, amelynek célja, hogy pénzt csaljanak ki a figyelmetlen felhasználóktól. 

Az átverés terjedését a hamis oldalak keresőoptimalizálásával segítik a bűnözők, de a Microsoft 2017 januárjában visszavont ingyenes videószerkesztő szoftvere iránti folyamatos kereslet is könnyebbé teszi a kártevők terjesztését. Az ESET szakemberei összegyűjtötték az átveréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, és hogy miként lehetünk biztonságban a kártevővel szemben.

Új taggal bővült az IAB Hungary. A digitális reklámpiac legnagyobb szakmai szervezetéhez az SAP csatlakozott.

A szoftvercég célja, hogy nemzetközi szaktudásának megosztásával segítse a hazai reklám- és marketingipar digitális átalakulását, fejlődését, többek között az IAB-val közös aktivitások révén is.

Két, a média oldalt képviselő elnökségi tagot választottak meg az IAB Hungary tagjai.

Az öt jelölt közül Dudás Gergely (RTL Magyarország) és Kovács Péter (CEMP) kapták a legtöbb szavazatot. Az október 12-én zárult szavazás keretében ötven voks érkezett. A két befutó szakember mellett Gazsó Gábor (Evomedia), Kékesi Zsuzsa (HVG) és Zalai Ágnes (CDM) vállalták a jelöltséget.

Archív hírek megtekintése >>