VIDEOMEGOLDÁSOK

Az online videó megtekintések egyre népszerűbbé válásával a mozgóképes bannerek az egyik legfontosabb hirdetési formává vált az interneten. Ezzel a megoldással mind a hirdetési helyeken, mind az online-videólejátszás során elérheti a fogyasztóit.

Videobanner

Videobanner megoldásunkkal a hirdetési zónákban is elhelyezheti mozgóképes kreatívjait. Az így megjelenített reklámokkal jelentősebb hatást gyakorolhat a felhasználókra, mint a hagyományos statikus vagy Flash hirdetésekkel.

  • Az adminfelületen keresztül minden beállítást elvégezhető, nem szükséges más szolgáltatás használata
  • A banner viselkedése személyre szabható
  • Powerhosting lehetőség

Preroll/postroll

A lejátszás előtt (preroll), közben (midroll) és után (postroll) megjelenő reklámokkal nagyobb konverziót érhet el, mint a hagyományos beágyazott hirdetések esetén, emellett további előnye ennek a reklámozási formának, hogy a megszokottaktól eltérő közegben éri el a fogyasztókat. (Demo banner)

Video overlay

A Video Overlay olyan videó megjelenítést tesz lehetővé, ahol egy beágyazott hirdetésként (videó) jelenik meg a kreatív, és ha elindítjuk a videó tartalom lejátszását, a háttérben is elindul ugyanazon videó egy átlátszó az egész oldal tartalmát beborító mozgóképként. (Demo banner)

VAST kiszolgálás

A VAST szabvány révén újfajta kiszolgálású videohirdetések futtatására is lehetőség nyílt az Adverticum AdServerében. A VAST a videohirdetések kiszolgálására készített IAB szabvány, amelyet, ha a különböző online videomegosztók integrálnak a saját lejátszóikba, akkor az adszerverekkel könnyen és hatékonyan tudják kiszolgálni az in-stream hirdetéseket bennük.

A kiszolgálás kétféle formában történhet:

  • Lineáris: a videó egy meghatározott részén (idô alapon) beékelôdik a videolejátszásba az adott hirdetés. Támogatott formátumok: FLV, MP4, MPEG, QUICKTIME, WEBM, WMV
  • Nem lineáris: felugró, statikus hirdetés a lejátszás közben (kép); Támogatott formátumok: JPG, PNG, GIF

Adverticum AdServer videomegoldások előnyei:

  • Az adminfelületen keresztül minden beállítást elvégezhető, nem szükséges más szolgáltatás használata
  • Youtube, Vimeo, FlowPlayer rendszereinek natív támogatása
  • Az összes targetálás használható

A folyamatosan növekedő videohirdetési piac ideális lehetőség a hirdetők számára, hogy új területeken is elérjék a célcsoportjukat, melyhez az Adverticum AdServer minden lehetőséget megad.

Bővebb információ:
ertekesites@adverticum.com

Programmatic Kisokost adott ki az IAB Hungary

Az IAB Hungary Programmatic munkacsoportja elkészítette az első magyar programmatic kisokost.

Tovább növekszik idén a globális reklámpiac

Az IHS Markit előrejelzései szerint 2017-ben további gyarapodás várható a globális reklámpiacon. A 2016-os év is pozitív mutatókkal kecsegtet, és a becslések szerint ez folytatódik idén is.

Erős növekedésben a hazai digitális reklámpiac

A harmadik negyedévben is jelentős, 14,8%-os bővülést mutat a hazai digitális reklámpiaci index, a NORI.

Hadat üzen a hirdetési meddőszórásnak a DataMe

Miközben az online hirdetések menedzselésében, célzásában, hatékonyságában egyre nagyobb szerephez jut az automatizáció, az úgynevezett programozott kampányvásárlás, az ügynökségek, a hirdetők és a hirdetési felületet biztosító tartalomszolgáltatók is egyre jobban érzik, hogy az egyes piacokon nincs elegendő adat, amely képes lenne az automatizált rendszereket táplálni, vezérelni. Ezt az égető hiányt ismerte fel az interaktív hirdetéskiszolgálás magyarországi piacvezetője, az Adverticum Zrt., amikor a KJ IFS Kft. pénzügyi befektetésével az elmúlt hónap végén megalapította adatmenedzsmentre szakosodott leányvállalatát, a DataMe Kft.-t.

Személyre szabott hirdetésekkel a blokkerek ellen

Sajnos 2016-ban ott tartunk, hogy az emberek nem szeretik a hirdetéseket. Főleg azokat a fajtákat, amelyek megzavarják őket a tartalomfogyasztásban, így például a videohirdetéseket sem. Bár ezek az elmúlt időszakban egyre népszerűbbek, és nem csupán

Tovább ...

Weboldalunkat úgy készítettük el, hogy automatikusan a megjelenítő eszköznek megfelelő tartalmat mutassa. Amennyiben ezt meg kívánja változtatni, és készülékének jellegétől függetlenül mindig egy konkrét verziót látni, válasszon a következő listából: Teljes változat   ·   Tablet változat   ·   Mobil változat   ·   Automatikusan felismert változat