A Bice-Bócákkal közösen alkottunk karácsonyra

2018.12.18.
 
Adverticum Zrt.

A móri Bice-Bóca Egyesület évről évre megrendezi játszóház sorozatát advent szombatjain. Ezúttal az Adverticum csapata is becsatlakozott, és közösen alkottunk az ünnepekre.

Már egy ideje tervezzük, hogy személyesen is találkozunk a csapattal, akikről oly sokat hallottunk már. Nem volt egyszerű megszervezni, de sikerült. Túl vagyunk az első találkozáson, és nem is akárhogyan.

Sokat készültünk a közös élményre. Ötleteltünk, milyen alkotásokat vigyünk a játszóházra, mivel lephetnénk meg őket. Aztán jött a hóesés, de még ez sem volt akadály: útra keltünk, és meg sem álltunk Mórig, a Szent Imre Közösségi Házig. Ez a bócák közös találkozóhelye. Advent harmadik szombatján itt zajlott a közös alkotás.

A lelkesedésünk mellett vittünk kellékeket, illetve egy kis meglepetéssel is készültünk a Bice-Bócáknak. A nap sikerét mi sem igazolhatja jobban, mint azok az üzenetek, melyeket a csapattól kaptunk:

„Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk benneteket.”
„Nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttetek és Boldog Karácsonyt kívánunk nektek!!! :) Reméljük hogy még lesz közös találkozó! :)”
„Nagyon pozitív volt, hogy hamar "beolvadtatok" a terepasztal is remek volt és az ajándék csodás!”

Ezúton is köszönjük a kedves szavakat!

Nálunk pedig minden kolléga egyöntetűen vélekedett a napról: nagyon jó érzés volt, hogy hagyták, hogy bekapcsolódjunk a történésekbe, és érződött is rajtuk, hogy nem elviselnivaló nyűgök vagyunk egy napra, hanem valódi segítség és kikapcsolódás számukra a jelenlétünk. Mindenkinek nagyon felemelő érzés volt, ahogy az első pillanattól kezdve nyitottak felénk és befogadtak minket.

Fantasztikus délelőttöt töltöttünk Móron, és élményekkel gazdagon térhettünk haza.


Köszönjük, móri Bice-Bócák. Várjuk a következő találkozót!

Bice-Bóca Egyesület

http://www.biceboca.hu
http://www.bocaszivarvany.eoldal.hu
Adószám: 19018249-1-07
Számlaszám: 11736044-20004927

„Az öröm akkor kezdődik, amikor abbahagyod saját boldogságod keresését azért, hogy megkísérelj másokat boldogítani." /Michael Quoist/