EasyBID: Header Bidding megoldás az Adverticum AdServerben

2020.10.12.
 
Adverticum Zrt.

Új, extra szolgáltatással bővült az Adverticum hirdetéskiszolgáló rendszere: immáron Header Bidding technológiával is értékesíthetőek a hirdetési felületek. 

Az Adverticum legújabb fejlesztése nyomán az AdServer felhasználók egy rendszeren belül kezelhetik saját direkt értékesített és programmatic kampányaikat. Az újonnan bevezetett, EasyBID névre keresztelt funkció révén a kiszolgáláskor az AdServer rendszere az adott hirdetési helye(ke)t/zóná(ka)t megversenyezteti több SSP szolgáltatóval is úgy, hogy figyelembe veszi az adminisztrációs felületen felvett kampányok beállításait, prioritásait valamint árait, és azt a hirdetést jeleníti meg, amely a legtöbb bevételt hozhatja.


A megoldás által a különféle hirdetési helyek sokkal hatékonyabban értékesíthetők, hiszen az összes SSP szolgáltató felől beérkezett licitet egy szinten kezeli, így képes a legkedvezőbb ajánlatot kiválasztani. Ügyfeleink a bevételmaximalizálás mellett, a licit végi statisztikai adatok révén sokkal tisztább képet kapnak reklámmegjelenéseik tényleges értékéről, mivel az EasyBID funkcióval a statisztikában külön soron jelenik meg az összes Header Bidding bevétel.

A Header Bidding technológián alapuló szolgáltatás már széles körben elérhető az Adverticum ügyfelei számára. Bővebb információ és ajánlatkérés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az ertekesites@adverticum.com címen.

A megoldás előnyeiről és a licitálás pontosabb menetéről az AdServer Blogon írtunk részletesebben.