Internet Hungary 2017 - Késésben vagy?

2017.09.21.
 
Adverticum Zrt.

Internet Hungary 2017 - Késésben vagy?

2017. szeptember 26-27. Hotel Azúr, Siófok

Szutor Ferenc az Adverticum vezérigazgató-helyettese új oldaláról mutatkozik be. A DataMe képviseletében 2017. szeptember 26-i előadásában a felforgatók között arról értekezik, hogy vajon mi a nagyobb érték a felület vagy az adat? Mit nyerhetnek és mit veszíthetnek a tartalomszolgáltatók, ha a rendelkezésükre álló adatokat - programmatic kampányokhoz - áruba bocsátják?

És hogy kik a felforgatók?

Felforgatónak tekinthetjük azokat a piaci szereplőket, amelyek - új belépőként vagy egy új technológiai vagy üzleti innovációt alkalmazva - drámai mértékben  átalakítják az adott piaci szegmens évtizedek alatt kialakult viszonyait (diszrupció). Régebbi példákkal élve ilyen volt a gőzgép és az autó megjelenése, vagy később a CD, a DVD, a digitális fényképezők, a mobiltelefon vagy a GPS elterjedése. Ma pedig ilyennek tekinthetjük a legtöbb sharing economy céget, a fintech-et vagy az5G-t. Terjedésük sebességét gyorsítja, ha a döntéshozók korán felismerik jelentőségüket és időben megalkotják a szükséges háttérszabályozást. Ilyen a GDPR (Európai Általános Adatkezelési Rendelet), valamint az online fizetés liberalizációját is lehetővé tévő PSD2. Ezek a pénzügyi szektor mellett (bankok, biztosítók stb.) a kereskedelmre, a marketingpiacra, sőt a médiára is erős, sőt drámai hatással lesznek. Idei mottója a konferenciának éppen ezért: Késésben vagy?

A konferencián közös gondolkodásra hívják a távközlési, informatikai, internetes, média és kommunikációs szakterületek képviselőit, a digitális gazdaság szereplőit és az internet-felhasználókat.

Regisztráció, program és bővebb információ a rendezvény honlapján érhető el.