IAB Café a digitális reklámköltésekről

2019.05.30.
 
Adverticum Zrt.

Újra IAB Café, ezúttal a Premier Kultcaféban!

Az IAB Hungary rendszeresen szervez a tagjainak és a téma iránt érdeklődőknek olyan alkalmakat, amikor esélyük nyílik a fontos és érdekes piaci jelenségeket személyesen, jó hangulatban átbeszélni, megvitatni. Ezúttal a digitális reklámköltések kreülnek terítékre.

Rengeteg kutatás szól mostanában a digitális reklámköltésekről, és ez nem is véletlen. A sikeres digitális kommunikációban elengedhetetlen ismerni a digitális reklámköltések mértékét, jellegét, változásait. Az IAB Hungary ebben az útvesztőben való könnyebb eligazodást szeretné segíteni a most megrendezendő IAB Café alkalmával, ahol a nemzetközi adatok ismeretében indítják meg a kötetlen eszmecserét.

A találkozó időpontja: 2019. június 17. 17.30-21.00. A terem korlátozott befogadóképessége miatt kötelező a regisztráció, ami erre a linkre kattintva már most megtehető.

Minden IAB tagszervezetből 3 munkatársat térítésmentesen látnak vendégül, és olyan érdeklődőket is várnak a beszélgetésre, akik jelenleg még nem tagok. Már most regisztráljatok és mentsétek el az időpontot! 

Június 17-én délután - IAB Café a Premier Kultcaféban!