Felhőalapú biztonsági csomagokkal bővült az ESET megújult üzleti portfoliója

2021.03.01.
 
Adverticum Zrt.

A 2020-as események katalizátorként működve minden eddiginél fontosabbá tették az amúgy is egyre népszerűbb felhőalapú szemléletet az üzleti világban. A vállalatoknak olyan védelmi szoftverre van szükségük, amely illeszkedik ehhez a stratégiai törekvéshez. A változásokra reagálva az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET kialakította új felhőalapú üzleti portfolióját, amely rugalmas és testreszabható megoldásként segít megfelelni 2021 biztonsági kihívásainak, a kis irodáktól kezdve egészen a legnagyobb vállalatokig.

Az elmúlt hónapokban rengeteg változás történt az üzleti életen belül és kívül egyaránt; sok szolgáltatás és folyamat ma már a felhőben létezik, és nincs fizikailag jelen a munkahelyen. Ez számos előnnyel jár a szervezetek számára, ugyanakkor a nagyszámú különféle konzol kezelése nehézkes feladat lehet – különösen a védelem szempontjából. A távoli munkavégzésre való átállással a vállalatok még kiszolgáltatottabbakká válnak a támadásoknak; emiatt vált az eddigieknél is fontosabbá a hálózati védelem valós idejű átláthatósága, amely lehetővé teszi a gyors reagálást és az észlelt fenyegetések kivédését.

 

Az ESET a trendek elmozdulására reagálva bevezette új ESET PROTECT termékcsomagjait, melyekkel a felhőalapú szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt.

 

A kis- és középvállalkozások számára az új termékcsomagok talán legnagyobb előnye az ESET PROTECT Cloud biztonsági menedzsment felület, amely lehetővé teszi az ESET széleskörű biztonsági megoldásainak gyors és egyszerű telepítését, konfigurálását és központi kezelését – mindezt egy helyről. 

 

Az ESET PROTECT Cloud segítségével egyszerűvé és átláthatóvá válik a céges biztonság: 

•   Biztosítja a hálózat teljes átláthatóságát, beleértve a helyi és távoli eszközöket is. 

•   A rendszergazdák megtekinthetik és kezelhetik a hálózatba telepített ESET védelmi szoftver által jelentett összes észlelést, és exportálhatják is ezeket – más naplóadatokkal együtt – a biztonsági információ- és eseménymenedzsment (SIEM) eszközökbe. 

•   Ezen túlmenően a rendszergazdák eszközszintű információkhoz is hozzáférhetnek a hardver- és szoftverleltár segítségével, ezzel biztosítva a teljes helyzetismeretet. 

Annak érdekében, hogy mérettől függetlenül minden vállalkozást a legideálisabb megoldással lássanak el, az ESET a home office-ban dolgozó cégek, a kis- és középvállalkozások és a nagyvállalatok egyedi igényeihez igazodva termékcsomagok széles skáláját kínálja:

 

Az ESET vállalatoknak kínált előfizetési csomagjai

 

A felhőalapú termékcsomagok mérettől függetlenül testreszabható megoldást jelentenek a vállalkozások számára:

•   Költségmegtakarítás: a felhőalapú termékcsomagok megszüntetik a helyi megoldásokhoz szükséges szerver kiépítés költségeit

•   Átlátható kezelés: a minden csomagban megtalálható központi menedzsment bármikor, akár útközben is könnyedén hozzáférhető, és segítségével egy helyről kezelhetők a különböző védelmi rétegek.

•   Mobileszköz-kezelés: az ESET felhőalapú mobileszköz-menedzsmentje (MDM) az ESET Endpoint Security for Android biztonsági megoldásra építve megóvja az Android eszközöket a platformra fejlesztett fenyegetésekkel szemben, ugyanakkor megakadályozza a rosszindulatú programok elterjedését is, amelyek ezeken a mobileszközökön tudják megvetni a lábukat a hálózatban.

•   Nem igényel speciális IT csapatot: az ESET PROTECT Cloud egyszerű, felhőalapú megoldásként egyetlen IT-rendszergazdát igényel, aki a gyors aktiválási folyamatot követően bejelentkezhet a konzolba, és néhány percen belül megkezdheti az eszközök védelmének telepítését.

•   Díjmentes szakértői segítség: az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. szakemberei díjmentesen a vállalkozások rendelkezésére állnak, ha további segítségre van szükség. 

 

Annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzetben minél több vállalkozás biztosíthassa értékes céges adatai és rendszerei védelmét, az ESET 20% bevezetési kedvezményt biztosít az ESET PROTECT Advanced komplex védelmi csomag árából. A kedvezményt 2021. április 30-ig leadott megrendelések esetén lehet érvényesíteni. 

 

Az ESET PROTECT Advanced csomagot a kis- és középvállalkozások igényeit szem előtt tartva tervezték meg. A végpontvédelem, a fájlszervervédelem és a teljes merevlemez titkosítás erős kombinációjával biztosítja a céges eszközök és az érzékeny üzleti adatok védelmét. A felhőalapú sandbox technológiával képes az eddig nem ismert, nulladik napi fenyegetések és a zsarolóvírusok magasabb szintű felismerésére és elhárítására.

 

Az ESET új üzleti portfoliója az alábbi linken ismerhető meg: https://www.eset.com/hu/felhoalapu-csomagok