Takarítson meg pénzt, időt, energiát, és bízza profi csapatra a kampánymenedzselést!

2019.08.13.
 
Adverticum Zrt.

A legkevesebb ráfordítással a leghatékonyabb eredmény elérése.

Így jellemeznénk egy mondatban az Adverticum által nyújtott Kampánymenedzsment szolgáltatást. Naprakész AdServer ismeretekkel rendelkező munkatársaink pillanatok alatt hozzák létre a legalaposabb és legkedvezőbb feltételekkel a különféle online banner kampányokat.

A szolgáltatás igénybevételétől az Ön feladata csupán annyi, hogy az indítandó kampányt az indulási dátum előtt minimum 1 munkanappal elküldi a kampany@adverticum.com címre.

Ettől a lépéstől az Adverticum vállalja az online bannerkampányok menedzselését, elindítását és kezelését, illetve az AdServer kampány menedzsmenttel kapcsolatos feladatok elvégzését. Kampánymenedzsereink közvetlen kapcsolatban állnak belső kollégáinkkal, így a felmerülő problémák azonnal orvosolhatók. A kampány futásáról igény esetén hetente statisztikát küldünk, melyek segítségével állandó információval rendelkezhet a kampány sikerességéről.

Dedikált kapcsolattartókkal, folyamatos telefonos/személyes konzultációval segítjük partnereinket a kampányok optimalizációjában, a hatékonyság növelésében és a kitűzött célok maximális elérésében. A munka kiszervezésével időt, energiát és pénzt takaríthat meg és biztonságban tudhatja az online felületein futó hirdetések kezelését.

A szolgáltatást egyaránt kínáljuk tartalomszolgáltatói, ügynökségi és hálózati partnereinknek.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal az ertekesites@adverticum.com címen.