Takarítson meg pénzt, időt, energiát, és bízza profi csapatra a kampánymenedzselést!

2019.12.02.
 
Adverticum Zrt.

Mikulás alkalmából, az első három jelentkező számára kedvezményesen vehető igénybe kampánymenedzsment szolgáltatásunk. Akik december 6-ig adják le rendeléseiket, egy heti időtartamra 20% kedvezményt kapnak.

Az év végi kampányhajrában jól jöhet egy kis segítség, hiszen ebben az időszakban nem elég jónak lenni, a legjobbnak kell lenni, hogy kitűnjünk a tömegből, hogy a mi termékünket, szolgáltatásunkat válassszák. A jó kreatív önmagában mit sem ér, ha nincs mögötte egy szakértő, aki mindig naprakész, és folyamatosan monitoroz, optimalizál, rendelkezésre áll.

Mikulás alkalmából a „látszani tudni kell" elvünk alapján szakértői segítséget kínálunk, mindezt kedvezményes áron.

A legkevesebb ráfordítással a leghatékonyabb eredmény elérése.

Így jellemeznénk egy mondatban az Adverticum által nyújtott Kampánymenedzsment szolgáltatást. Naprakész AdServer ismeretekkel rendelkező munkatársaink pillanatok alatt hozzák létre a legalaposabb és legkedvezőbb feltételekkel a különféle online banner kampányokat.

A szolgáltatás igénybevételétől az Ön feladata csupán annyi, hogy az indítandó kampányt az indulási dátum előtt minimum 1 munkanappal elküldi a kampany@adverticum.com címre.

Ettől a lépéstől az Adverticum vállalja az online bannerkampányok menedzselését, elindítását és kezelését, illetve az AdServer kampány menedzsmenttel kapcsolatos feladatok elvégzését. Kampánymenedzsereink közvetlen kapcsolatban állnak belső kollégáinkkal, így a felmerülő problémák azonnal orvosolhatók. A kampány futásáról igény esetén hetente statisztikát küldünk, melyek segítségével állandó információval rendelkezhet a kampány sikerességéről.

Dedikált kapcsolattartókkal, folyamatos konzultációval segítjük partnereinket a kampányok optimalizációjában, a hatékonyság növelésében és a kitűzött célok maximális elérésében. A munka kiszervezésével időt, energiát és pénzt takaríthat meg és biztonságban tudhatja az online felületein futó hirdetések kezelését.

A szolgáltatást egyaránt kínáljuk tartalomszolgáltatói, ügynökségi és hálózati partnereinknek.

A kedvezmény csak új megrendelés esetén vehető igénybe.

Rendelje meg Ön is 20% kedvezménnyel december 6-ig.