VIDEOMEGOLDÁSOK

Az online videó megtekintések egyre népszerűbbé válásával a mozgóképes bannerek az egyik legfontosabb hirdetési formává vált az interneten. Ezzel a megoldással mind a hirdetési helyeken, mind az online-videólejátszás során elérheti a fogyasztóit.

Videobanner

Videobanner megoldásunkkal a hirdetési zónákban is elhelyezheti mozgóképes kreatívjait. Az így megjelenített reklámokkal jelentősebb hatást gyakorolhat a felhasználókra, mint a hagyományos statikus vagy Flash hirdetésekkel.

  • Az adminfelületen keresztül minden beállítást elvégezhető, nem szükséges más szolgáltatás használata
  • A banner viselkedése személyre szabható
  • Powerhosting lehetőség

Preroll/postroll

A lejátszás előtt (preroll), közben (midroll) és után (postroll) megjelenő reklámokkal nagyobb konverziót érhet el, mint a hagyományos beágyazott hirdetések esetén, emellett további előnye ennek a reklámozási formának, hogy a megszokottaktól eltérő közegben éri el a fogyasztókat. (Demo banner)

Video overlay

A Video Overlay olyan videó megjelenítést tesz lehetővé, ahol egy beágyazott hirdetésként (videó) jelenik meg a kreatív, és ha elindítjuk a videó tartalom lejátszását, a háttérben is elindul ugyanazon videó egy átlátszó az egész oldal tartalmát beborító mozgóképként. (Demo banner)

VAST kiszolgálás

A VAST szabvány révén újfajta kiszolgálású videohirdetések futtatására is lehetőség nyílt az Adverticum AdServerében. A VAST a videohirdetések kiszolgálására készített IAB szabvány, amelyet, ha a különböző online videomegosztók integrálnak a saját lejátszóikba, akkor az adszerverekkel könnyen és hatékonyan tudják kiszolgálni az in-stream hirdetéseket bennük.

A kiszolgálás kétféle formában történhet:

  • Lineáris: a videó egy meghatározott részén (idő alapon) beékelődik a videolejátszásba az adott hirdetés. Támogatott formátumok: FLV, MP4, MPEG, QUICKTIME, WEBM, WMV
  • Nem lineáris: felugró, statikus hirdetés a lejátszás közben (kép); támogatott formátumok: JPG, PNG, GIF

Adverticum AdServer videomegoldások előnyei:

  • Az adminfelületen keresztül minden beállítást elvégezhető, nem szükséges más szolgáltatás használata
  • Youtube, Vimeo, FlowPlayer rendszereinek natív támogatása
  • Az összes targetálás használható

A folyamatosan növekedő videohirdetési piac ideális lehetőség a hirdetők számára, hogy új területeken is elérjék a célcsoportjukat, melyhez az Adverticum AdServer minden lehetőséget megad.

Bővebb információ:
ertekesites@adverticum.com