M.O.R.E. (Marketing Optimization by Reactions of End-users)

A M.O.R.E. szolgáltatás a retargeting vagy remarketing néven ismert megoldáshoz hasonló, de annál többet nyújtó funkció az Adverticum AdServerben. Az új technológia révén pontosan követhető, hogy a felhasználó hogyan reagál egy weboldalra vagy egy konkrét kreatívra. 

Jelenleg elérhető M.O.R.E. opciók:

  • Zónák (Placementek) figyelése (retargeting, remarketing)
  • Kreatívok figyelése (szekvenciák)

Zónák/Placementek figyelése

A M.O.R.E. lehetőséget nyújt a weboldalon Zónák (Placementek) elhelyezésére és figyelésére. A M.O.R.E.-ral beállított kampányok a figyelt Zónák (Placementek) megtekintéséhez kötik a kreatív megjelenítését. A módszer ellenkező esetben is alkalmazható, vagyis amikor egy adott felhasználó még nem találkozott a kijelölt Zónával, vagy nem járt még az adott weboldalon, akkor az ennek megfelelő hirdetéssel találkozik.

Kreatívok figyelése

A M.O.R.E. típusú kampányok másik csoportja az, amikor bizonyos kreatívok megtekintéséhez köti az újabb kreatív megjelenítését. Ez a módszer is alkalmazható ellenkező esetben is, amikor a felhasználó még nem találkozott egy adott kreatívval. Az is megvalósítható ennél a beállításnál, hogy ha a felhasználó nem kattint az egyik típusú hirdetésre, akkor egy attól eltérő, másfajta kreatívot jelenítsünk meg számára.

Bővebb információ, árajánlatkérés:

ertekesites@adverticum.com