DataMe DMP adatok az Adverticum rendszerében

 

Az Adverticum rendszerében elérhetőek a DataMe Kft. által biztosított adatbázis alapú célzási lehetőségek, így segítjük felhasználóinkat a célcsoportok még kifinomultabb módszerekkel történő megszólításában.

Az adminisztrációs felületen a targetálásoknál elérhető menüpont, a "Datame DMP adatok" kiválasztása után ügyfeleinknek lehetősége nyílik:

  • demográfia
  • ISP (internetszolgáltató)
  • viselkedési/érdeklődési körök

szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

A szolgáltatás a DataMe adatbázisára támaszkodik, az általuk biztosított felhasználói aktivitás alapon képzett szegmensekre állíthatók be a különféle célzások. Ezzel immáron a tartalomszolgáltatói felületeken is használhatók az adat alapú megoldások.

A DataMe Kft. által biztosított adatbázis alapú célzási lehetőségek forradalmi újításnak számítanak a piacon, melyek különböző szegmensekben több mint 32 millió egyedi azonosító részvételével készültek.

A „DataMe DMP adatok” adatbázis alapú célzás ügyfeleink számára fél éven át – május 1-től november 1-ig – díjmentesen vehető igénybe.

Ezzel a megoldással szeretnénk támogatni ügyfeleinket az adat alapú marketing megoldások által nyújtott lehetőségek kihasználásában ebben a bizonytalan időszakban is.

Bővebb információ: 

ertekesites@adverticum.com