Az Adverticumról

Az Adverticum Zrt. Magyarország piacvezető online hirdetéskiszolgáló rendszerének, az Adverticum AdServernek az üzemeltetője és fejlesztője. A magyar és angol nyelven elérhető rendszert a hazai tartalomszolgáltatók többsége mellett szlovák, szerb és horvát ügyfelek is használják. Az Adverticum AdServer széles körben elismert alkalmazás, amely a legkorszerűbb technológiával és sokrétű funkcionalitással rendelkezik.

Az Adverticum Zártkörű Részvénytársaságot 2001-ben alapították tulajdonosai, hogy professzionális alkalmazásszolgáltatás formában fejlesszen és üzemeltessen megbízható online marketing technológiákat. Az Adverticum szolgáltatásai több mint egy évtizede piacvezetők az online marketing eszközök területén, ahol a hirdetéskiszolgáló rendszer mellett az elmúlt években új és innovatív megoldások jelentek meg.

A dinamika máig sem csökkent, az Adverticum AdServer által megjelenített hirdetések száma folyamatosan növekszik. A rendszer jelenleg mintegy 5 millió internetező számítógépére juttat el napi 5-600 millió, havi szinten átlagosan 16 milliárd hirdetést.