Új, extra szolgáltatással bővült az Adverticum hirdetéskiszolgáló rendszere: immáron Header Bidding technológiával is értékesíthetőek a hirdetési felületek. 

Kenessey Adrien  veszi át az IAB Hungary ügyvezetői posztjátt és a vele járó tennivalókat egy időre. Fináczy Dóra anyai örömök elé néz, ez áll a változások hátterében.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítjuk ügyfeleink számára innovatív célzási megoldásunkat. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

Miközben egyre több okoseszköz válik életünk részévé, nem szabad megfeledkeznünk a biztonságról és az adataink védelméről sem.  

Egy androidos kémprogram új verzióját kezdték vizsgálni az ESET kutatói, amely mögött az APT-C-23 nevű, 2017 óta főként a Közel-Keleten aktív, hírhedten veszélyes bűnözői csoport áll.

Az ESET kutatói is részt vesznek abban a globális összefogásban, amelynek célja a Trickbot megállítása, amely 2016-os működése óta több mint egymillió számítógépet fertőzött meg. 

Az év utolsó szakaszába értünk, és vele együtt eljött az őszi kuponnapok, leárazások ideje, melyet nemsokára a Black Friday akciók, majd az ünnepi ajánlatok követnek.

A hazai on demand audió médiapiac folyamatosan színesedő tartalomkínálata és a hirdetői költések egyre jelentősebb megjelenése miatt az IAB Hungaryn belül megalakult az Audió munkacsoport. Cél a piaci sztenderdek, a professzionális médiapiaci működés kereteinek megteremtése. 

Mindannyiunknak vannak online titkai, amiket nem szívesen osztunk meg másokkal.

Archív hírek megtekintése >>