Az IAB Europe legnagyobb szakmai rendezvényét idén online formában rendezik meg. A háromnapos eseményen való részvétel ingyenes.

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz.

Az elmúlt napokban komoly zűrzavart, több esetben anyagi kárt is okoztak a tömegesen kiküldött, csomag érkezéséről szóló csaló SMS-ek. Az incidens ráirányította a figyelmet arra, hogy az okostelefonok esetében is kulcsfontosságú, hogy gondoskodjunk a megfelelő védelemről, épp úgy, mint a Windows és más rendszereken. Mik azok az óvintézkedések, amelyeket érdemes betartani a készülékünk, illetve a rajta tárolt személyes és banki adataink védelme érdekében?

Az IAB Hungary rendszeresen szervez a tagjainak olyan alkalmakat, ahol lehetőség nyílik egy-egy fontos, érdekes piaci jelenség megvitatására, átbeszélésére.  A soron következő IAB Cafe rendezvényt online formában tartjuk, mégpedig a digitális kommunikációban érintett vállalkozások egyik legfontosabb közös témájáról, a digitális reklámköltések mértékéről, jellegéről, változásairól.

Archív hírek megtekintése >>