Idén a 20. születésnapját ünneplő Internet Hungary konferencián az Adverticum Zrt. nyerte el "Az év ügyfélszolgálata" díjat.

Az ünnepek közeledtével a szokásosnál is nagyobb figyelmet kell fordítanunk adataink védelmére és otthonunk, családunk digitális biztonságára. Utazás alatt különösen óvatosnak kell lennünk. Hogy nagyobb sikerrel vehessük fel a harcot a kiberbűnözőkkel, ajánlatos megfogadni az alábbi „mit ne tegyünk / mit tegyünk” tanácsokat.

Az ESET kutatói nemrégiben fedezték fel, hogy a félmillió számítógépet megfertőző Stantinko botnet mögötti kiberbűnözők Monero kriptovaluta-bányászó modult telepítenek az általuk ellenőrzött gépekre.

Szombat reggel az Adverticum kollégák felkerekedtek, és meg sem álltak Mórig. Ugyan nem volt munkanap, mégis közösen töltöttük a délelőttöt. A móri Bice-Bóca Egyesület első adventi játszóházán alkotott a csapat.

Első alkalommal osztották ki az IAB Hungary Legjobb Szakdolgozat A Digitális Marketingről elnevezésű díját, amelyet hárman vehettek át. A szakmai zsűri az alapszakos és mesterszakos kategória mellett egy különdíjat is odaítélt. A pályázatot a Google, a GroupM Akadémia, az OMD és az RTL Magyarország támogatta.

A móri Bice-Bóca Egyesület évről évre megrendezi játszóház sorozatát advent szombatjain. Az Adverticum csapata abban a szerencsés helyzetben van, hogy ennek részese lehet. 

Október közepén új ember neveztek ki az IAB Hungary élére. Immáron Fináczy Dóra a digitális reklámpiac legnagyobb szakmai szervezetének ügyvezetője.

Archív hírek megtekintése >>