Véglegesedett az idei Internet Hungary konferencia programja. A hivatalos oldalon is elérhető és letölthető, mely összesen 2 nap, 5-5 terem, 2200-2400 fő, több, mint 270 előadót és fórumrésztvevőt és több, mint 210 programpontot tartalmaz.

A webböngészők a digitális világ kapui. Olyan eszközök, melyekkel naponta órákat töltünk, és egyúttal értékes célpontot jelentenek a támadók számára is. Sok felhasználót bosszant, hogy a hirdetők és más szereplők a böngészőn keresztül hozzájuthatnak személyes adataikhoz és nyomon is követhetik azokat. A böngészők az évek során a hitelesítő adatok, cookie-k, webes keresések és más hasznos információk tárházává váltak, amelyek a kiberbűnözők közkedvelt célpontjai is lehetnek.

2022. október 4-5-én huszonharmadik alkalommal rendezik meg hazánk meghatározó üzleti és infokommunikációs szakmai tanácskozását, az Internet Hungaryt, a már megszokott siófoki Hotel Azúrban.

Csermely Ákos a Reboot Hungary Podcat legújbb részében Szutor Ferenccel, az Adverticum vezérigazgató-helyettesével beszélgetetett adat témában.

Archív hírek megtekintése >>