PowerHosting

Fájlkiszolgálás gyorsan, biztonságosan és költséghatékonyan!

A megújult szolgáltatás új adminisztrációs felülettel és automatizált fájlfeltöltéssel teszi rugalmassá a kiszolgálás folyamatát. A PowerHosting tökéletes megoldás kreatívok, videobannerek nagyszámú párhuzamos kiszolgálására.

Az Adverticum piacvezető hirdetéskiszolgáló rendszerének szerverei havonta mintegy 16 milliárd hirdetés kiszolgálására alkalmasak, ezért a szerverparkon keresztül gyorsan és biztonságosan juttathat el fájlokat akár többezer számítógépre is egyszerre. 

A felhasználóbarát adminisztrációs felületnek köszönhetően a regisztráció és a szerződéskötés után a rendszer egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé.

A szolgáltatás kimondottan előnyös többek között ügynökségek és hirdetők számára, ha egy kampány során nagyméretű illetve videohirdetéseket szeretnének eljuttatni több ezer felhasználó számára egy időben, de ennek hardverigénye nem biztosított.

Főbb paraméterek:

  • Kedvező ár
  • Nagy sávszélesség
  • Többezer kliens kiszolgálása egyszerre
  • 99,5 százalékos rendelkezésre állás (nem kell attól tartania, hogy a kívánt kreatívok, fájlok technikai okok miatt nem elérhetők)
  • Automatizált fájlfeltöltés: lehetőséget biztosítunk a felhasználók számára, hogy egy webes interface-en keresztül, automatizált fájlfelöltést tudjon megvalósítani, ha például automatikusan szeretné változtatni a fájl tartalmát
  • magyar és angol nyelvű support

Igényelje szolgáltatásunkat a PowerHosting weboldalon keresztül regisztrációval vagy a powerhosting@adverticum.com címen.