Az elmúlt napokban komoly zűrzavart, több esetben anyagi kárt is okoztak a tömegesen kiküldött, csomag érkezéséről szóló csaló SMS-ek. Az incidens ráirányította a figyelmet arra, hogy az okostelefonok esetében is kulcsfontosságú, hogy gondoskodjunk a megfelelő védelemről, épp úgy, mint a Windows és más rendszereken. Mik azok az óvintézkedések, amelyeket érdemes betartani a készülékünk, illetve a rajta tárolt személyes és banki adataink védelme érdekében?

Az IAB Hungary rendszeresen szervez a tagjainak olyan alkalmakat, ahol lehetőség nyílik egy-egy fontos, érdekes piaci jelenség megvitatására, átbeszélésére.  A soron következő IAB Cafe rendezvényt online formában tartjuk, mégpedig a digitális kommunikációban érintett vállalkozások egyik legfontosabb közös témájáról, a digitális reklámköltések mértékéről, jellegéről, változásairól.

A piaci trendek által diktált innovatív munkavégzést segítő funkció valósult meg az Adverticum AdServerében, amellyel ügyfeleink saját adataikra támaszkodva tudják pontosabban megszólítani látogatóikat az Adverticum rendszerén belül.

Új, extra szolgáltatással bővült az Adverticum hirdetéskiszolgáló rendszere: immáron Header Bidding technológiával is értékesíthetőek a hirdetési felületek. 

Egy új csalássorozat terjed hazánkban, amely a járvány és a korlátozó intézkedések hatására egyre népszerűbb házhozszállítást igyekszik kihasználni. A koronavírus járvánnyal kapcsolatban a biztonsági szakemberek már többször említették, hogy a kiberbűnözők nagyon kreatív módon igyekeznek kihasználni az aktuális híreket, körülményeket. Nincs ez másképp most sem: az elmúlt napokban a webshopos vásárlások számának növekedéséhez igazodva futárszolgálatok nevében küldenek üzeneteket a csalók.

Archív hírek megtekintése >>