Az Adverticum célzási opciói között elérhetővé vált a "Mobilitás típus" targetálás. A megoldás a bevezető időszakban ingyenesen vehető igénybe az Adverticum ügyfelei számára.

Új, extra szolgáltatással bővült az Adverticum hirdetéskiszolgáló rendszere: immáron Header Bidding technológiával is értékesíthetőek a hirdetési felületek. 

A modern üzleti kommunikáció alapját képező elektronikus levelezés továbbra is a rosszindulatú programok terjesztésének egyik leghatékonyabb és legelterjedtebb csatornája.

Bár a világ egy járvány sújtotta télre készül, úgy tűnik, hogy a koronavírus legalább a számítógépes bűnözés közegében kezd veszíteni az erejéből.

IAB Cafét rendezett az IAB Hungary az IAB Hirdetői Klub tagjai számára, ezúttal online formában. A beszélgetőpartnerek – hirdetők, ügynökségek, médiatulajdonosok és jogászok – arra keresték a választ, hogyan alakul az adatvédelem helyzete a digitális hirdetési piacon, és mi ebben az egyes szereplők felelőssége, feladata. Az esemény az IAB Ad Verification Task Force szervezésében valósult meg.

Archív hírek megtekintése >>