Neked mi jut eszedbe a zöldről?

Nekünk az Adverticum és a jövőnk!

Mi, az Adverticumnál több mint 20 éve azon dolgozunk, hogy partnereink számára folyamatosan megújuló, innovatív digitális marketing technológiákat biztosítsunk. Büszkék vagyunk ügyfeleinkre, és arra is, hogy Magyarországon piacvezető hirdetéskiszolgáló rendszert tudunk biztosítani számukra, lépést tartva a nagy nemzetközi szolgáltatók megoldásaival. Fontosnak tartjuk, hogy olyan rendszert üzemeltessünk, ami nem csak a jelenlegi igényekre nyújt megoldást, hanem a jövőbe tekintve, egy lépéssel a piaci igények előtt is jár. A jövőnk és ügyfeleink jövője is fontos számunkra, ezért nem csak a technológiai megoldások területének fejlesztésére, de a környezetünk védelmére is nagy hangsúlyt fektetünk.

zöld 4

CSR tevékenységünk

Figyelünk a környezetünkre

Közel tíz éve szelektíven gyűjtjük a szemetet, kiemelkedő figyelmet fordítunk munkatársaink munkakörülményeinek kellemessé tételére.  Rekreációs szoba, csocsóklub, és 2017-től gyermekjátszó is található épületünkben. Az állatoktól sem riadunk vissza, valljuk, hogy az állatok jelenléte jótékony hatással van a kollégák munkaképességére és hangulatára. 

Figyelünk egymásra

2016-ban egymás motiválása érdekében bevezettük a Lazac rendszert (ikrákat osztunk egymásnak), amivel havonta köszönetet mondunk egymás segítségéért. Ez lehet pusztán szakmai jellegű köszönetnyilvánítás, de akár személyes segítségnyújtást is. A vezetőség kidolgozta az ikrák beváltási rendszerét, számos rekreációs-, kulturális- és szabadidős tevékenységre beválthatók az ikrák (pl. uszodai bérlet, könyvutalvány, színházjegy) 

Évente két napra elvonulunk csapatot építeni és ehhez a legszűkösebb időkben is ragaszkodtunk! 

Az új dolgozók könnyebb beilleszkedésének érdekében létrehoztuk az "Adverticum kisokost", amiben összefoglaljuk a cég belső működésének alapjait, a víziónkat, missziónkat, de kitérünk olyan praktikus kérdésekre is, mint a konyhahasználat szabályai, a közös étkezések, az állatok munkába hozatala vagy a házban zajló élet megszokott kerékvágása. 

Figyelünk a külvilágra

Rendszeresen támogatunk rászoruló gyerekeket és állatokat. Karácsonyi gyűjtést szervezünk hátrányos helyzetű gyermekeknek, karácsonyfát állítunk nekik, közös díszítéssel, céges ajándékokkal lepjük meg őket vagy éppen állatmenhelyen segítünk sétáltatni és igény szerinti felszerelésekkel halmozzuk el az állatokat.

Gondolkodj az Adverticumban!

zold_gondolkodj