Az Adverticum és a Bice-Bócák közös projektje

2019.11.21.
 
Adverticum Zrt.

A móri Bice-Bóca Egyesület évről évre megrendezi játszóház sorozatát advent szombatjain. Az Adverticum csapata abban a szerencsés helyzetben van, hogy ennek részese lehet. 

A korábbi évhez hasonlóan, rengeteg színes papírral és megannyi karácsonyi szellemiséggel meghintett kézműves ajándék ötlettel fogunk útra kelni, hogy együtt alkossunk a Bócákkal!

Cégünk hitvallása a természet és a körülöttünk élők támogatása. Szeretünk együtt lenni, segíteni nagy öröm számunkra, így nem is kérdés, hogy ahogy egy ilyen szuper lehetőséggel találkozunk, nagy izgalommal vágunk bele a megvalósításba! Sokan a családjukkal érkeznek erre az eseményre, így lesz csak igazán meghitt ez az elfoglaltság is. 

Sokan keresik a jól működő, vidám csapat titkát. A mi véleményünk ezzel kapcsolatban csak annyi, hogy a megfelelő emberek összetartása a leghálásabb feladat, hisz így mindenbe bátran, közösen vághatunk bele. Az Adverticum CSR tevékenysége az itt dolgozó emberek személyiségéből született meg, így tudjuk évek óta fenntartani a "Lazac rendszerünket", a közös reggeliket, az állatok jelenlétét a cégben, a filmezős estéket és még napestig sorolhatnánk ezeket! :)

Nagyon örülünk, hogy sikerült most egy másik remek csapatot találnunk, akikkel eltölthetjük a mostani szombat délelőttünket! Köszönjük, móri Bice-Bócák!

Bice-Bóca Egyesület

http://www.biceboca.hu
http://www.bocaszivarvany.eoldal.hu
Adószám: 19018249-1-07
Számlaszám: 11736044-20004927