Fél évig díjmentesen használható „DataMe DMP adatok" szolgáltatásunk

2020.04.30.
 
Adverticum Zrt.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítjuk ügyfeleink számára innovatív célzási megoldásunkat. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

A koronavírus átalakította életünket és munkakörülményeinket egyaránt. Az otthoni munkavégzéssel párhuzamosan az online tartalomfogyasztás is drasztikusan növekedett, ezáltal a hirdetési szegmensben a célzás még jobban felértékelődött.

Ezekben a nehéz időkben mi is igyekszünk a megváltozott viszonyokhoz alkalmazkodni, és úgy döntöttünk, ingyenesen biztosítjuk ügyfeleink számára a „DataMe DMP adatok” névre keresztelt adatbázis alapú célzási megoldást, mely lehetőséget biztosít a célcsoportok még kifinomultabb módszerekkel történő megszólítására.

A járvány hatása nem kerüli el a digitális szakmát sem. Egyaránt érinti a tartalomszolgáltatókat az ügynökségeket és a hirdetőket is, nem beszélve azokról a technológiai szolgáltató cégekről, amilyenek mi magunk is vagyunk. Azt gondoljuk, hogy ilyen helyzetben minden hirdetésre költött forintnak meg kell térülnie. 

Ha valamikor, akkor most igazán fontos a célcsoport pontos elérése, a hirdetések meddőszórásának csökkentése. Ezért döntöttünk úgy, hogy 6 hónapon keresztül díjmentesen biztosítjuk azt a szolgáltatást, ami ezt lehetővé teszi.”– mondta el a szolgáltatásról Szutor Ferenc, az Adverticum Zrt. vezérigazgató-helyettese és a DataMe Kft. ügyvezetője.

A DataMe DMP rendszer által biztosított adatok folyamatosan frissülnek, így nyílik lehetősége a felhasználónak a pontos célcsoportok megszólítására, vagy akár annak az eddigieknél sokkal precízebb meghatározására. Ezzel a megoldással szeretnénk támogatni ügyfeleinket az adat alapú marketing megoldások által nyújtott lehetőségek kihasználásában, ebben a bizonytalan időszakban is. 

Az adat alapú célzási lehetőséget az Adverticum ügyfelei fél éven át – május 1-től november 1-igdíjmentesen vehetik igénybe.