Kérdezd Chat Botit!

2020.05.11.
 
Adverticum Zrt.

A 2019-es Internet Hungaryn megrendezett “Legjobb ügyfélszolgálat” verseny fődíjaként az Adverticum weboldala egy mesterséges intelligencia chat modullal gazdagodott. Az érdeklődők egyszerűen feltehetik kérdéseiket, és szempillantás alatt informálódhatnak az egyes szolgáltatásokról, illetve a kérdéses dolgokban kaphatnak gyorsan, lényegretörő válaszokat.

Nincs kedved oldalakat végigböngészni, kihámozni a szövegolyamból az információt? Azt szeretnéd olvasni, amit keresel? Nem találod a kérdéseidre a választ?

Sokszor, sok helyen ütközünk ilyen problémába. És nem is mindig tudjuk, kit lehetne kérdezni, ki van a levelesláda másik oldalán, nincs is feltétlenül időnk arra, hogy sok-sok percet töltsünk azzal, hogy kiderítsük ezeket a részleteket.

A chatbotok, melyeket mesterséges intelligencia (AI) működtet, ezt hivatottak segíteni, a folyamatokat felgyorsítani. Az Adverticum újonnan debütált Chat Boti névre keresztelt megoldása is ezt a célt szolgálja azáltal, hogy gyorsan fér hozzá az információhoz és másodpercek alatt képes megjeleníteni azt. Ezáltal időt spórol meg azok számára, akik még csak különféle szolgáltatásokról, konstrukciókról szeretnének tájékozódni, de nincs idejük e-maileket írni, telefonálni, illetve azoknak is, akik még csak most találkoznak először az Adverticummal, és ők maguk sem tudják, mit keresnek.

Ha pedig olyan kérdéshez ér a felhasználó, amit már a beépülő segéd nem tud megválaszolni, akkor munkaidőben azonnal összekapcsolja az érdeklődőt egy értékesítési kollégával, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor továbbítja az üzenetet az illetékes csapathoz, akik a levelezési előzményeket végiggörgetve azonnali képet kapnak arról, hogy milyen információk hiányoztak Chat Boti részéről, és ennek tudatában veszik fel a kommunikáció fonalát a következő nap munkaidejének kezdetén.

Beszélget és tájékoztat – ez a célja Chat Botinak, aki időt spórol azoknak, akik egy piacvezető hirdetéskiszolgáló rendszert keresnek munkájukhoz.