A legjobb digitális marketing témájú szakdolgozatokat várja az IAB Hungary

2021.06.01.
 
Adverticum Zrt.

Ismét lehet jelentkezni az IAB Hungary pályázatára, melynek keretében a legjobb szakdolgozatot keresi a tagszervezet. A téma pedig nem is lehet más, mint a digitális marketing.

Az IAB Hungary tehát 2021-ben is meghirdette a Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről elnevezésű pályázatát, mely a korábbi évek sikererein felbuzdúlva indult útjára ismételten.

2021. november 30-ig várják a nevezéseket, az eredményhirdetésre pedig a tervek szerint 2022. februárjában kerül majd sor. A nyertesek(végzett hallgató és konzulense egyaránt) értékes jutalomban részesülnek.

Az aktuális pályázati kiírás az IAB Hungary honlapján olvasható, és szintén ott érhető el a jelentkezési űrlap is. Olyan digitális marketing témájú diplomamunkákkal lehet jelentkezni, amelyeket 2018. augusztus 1. és 2019. július 31. között védett meg a szerzője. További feltétel még a sikeresen letett záróvizsga, a legalább jó minősítésű dolgozat, és az online elérhető jelentkezési lap kitöltése, amely magában foglalja a diplomamunka feltöltését PDF formátumban.

Sopov István, az IAB elnöke elmondta:

„Annak idején hagyományteremtő céllal indítottuk el a Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről pályázatunkat, és az idei verseny is megerősített minket abban, hogy jó döntést hoztunk. Még ebben a nehéz helyzetben is számos színvonalas dolgozat érkezett be hozzánk, és nagy örömmel találtunk rá új tehetségekre. Az IAB Hungary fontosnak tartja a szakmai utánpótlás támogatását, a pályakezdők segítését, ezért továbbra is szeretnénk évente megrendezni ezt a megmérettetést. Köszönjük a szponzoraink támogatását, reméljük ez a program is segít, hogy minél több fiatal válassza a digitális marketing valamely területét hivatásaként!”