Díjazza a legjobb digitális marketing szakdolgozatot az IAB

2019.03.06.
 
Adverticum Zrt.

Az IAB Hungary új díjat alapított, mellyel a digitális marketing, digitális média témában született legjobb szakdolgozatokat jutalmazza.

A most első alkalommal meghirdetett díjra bárki pályázhat, aki az említett szakterületen 2017. január 1. és 2018. július 31. között védte meg dolgozatát valamely egyetem alap-, mester-, vagy szakirányú képzésén, esetleg doktori iskolájában.

Pályázni legalább jó (4) minősítésű diplomával lehet, 2019. március 31-ig, a díj hivatalos honlapján: iab.hu/legjobb-szakdolgozat

Az online űrlapon minimális információt kell megadni annak érdekében, hogy a lehető legkönnyebb legyen a jelentkezés. A kitöltéshez a szerző és a konzulens adatain kívül szükség lesz a dolgozat legalább 400 karakteres leírására, továbbá a dolgozat feltöltésére PDF formátumban, maximum 100MB-os méretben. Ha a kitöltéssel vagy beküldéssel bármilyen probléma adódna, a bt2018@iab.hu címen lehet segítséget kérni.

A bírálatokat követően 2019 áprilisában ünnepélyes eredményhirdetésre kerül sor. A pályázatot támogatja a Google, a GroupM Akadémia és az OMD.