Környezettudatosan, júliusban is

2019.07.02.
 
Adverticum Zrt.

Az Adverticum napról napra törekszik arra, hogy környezettudatos módon végezze tevékenységét, így a most meghirdetett műanyagmentes július kezdeményezést is üdvözlik és teljes mértékben támogatják.

Szerencsére egyre több olyan kezdeményezés van világszerte, amely a környezettudatosságot erősíti, és azt, hogy erre egyre nagyobb figyelmet kell szentelnünk, mert ha nem teszünk lépéseket ez irányba, komoly következményei lehetnek.

Idén júliusban ennek jegyében hirdették meg a nemzetközi műanyagmentes hónap kihívást, amely egyéni szinten is igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy a környezettudatos működés és gondolkodás egyre inkább elengedhetetlenné váljon a mindennapjaink során.

A kezdeményezés arról szól, próbáljunk meg tudatosabban élni, kezdjünk el odafigyelni a környezetünkre. Nap mint nap találkozunk egyszer használatos műanyagokkal, amiket igazából saját tárolókkal is helyettesíthetünk, vagy egyszerűen csak kényelmi célokat szolgálnak, így sok esetben száműzhetők a mindennapjainkból.

Az Adverticum dolgozói hiszik és vallják, hogy nemcsak júliusban kell erre a globális probléma odafigyelni, hanem az év minden napján tehetünk kis lépéseket afelé, hogy környezettudatosabban folytassuk tevékenységeinket, éljük az életünket.

Az Adverticum CSR tevékenységének fontos részét képezi a környezettudatos szemléletmód, melyről bővebben itt olvashattok.