Internet Hungary 2019

2019.08.21.
 
Adverticum Zrt.

A folyamatosan a holnappal foglalkozó Internet Hungary helyszíne idén is Siófokon az Azúr Hotel lesz. A konferenciára látogatók létszáma évről évre gyarapodik, így az idei évben már 2400-2600 résztvevővel számolnak a szervezők! 

A résztvevők elsősorban a kereskedelem és a vele lassan teljesen egybeolvadó e-kereskedelem, a pénzügyi szektor, az FMCG és a tartós fogyasztási cikkeket gyártó cégek, valamint gazdasági vállalkozások képviselői. Mellettük a kezdetektől jelen vannak a marketing, sales és kommunikációs szakemberek, tanácsadók, valamint az ügynökségek és a médiapiac képviselői is.

A konferencia két napján 6-6 teremben zajlanak majd az előadások, fórumok és workshopok. A termek tematikus struktúrája segíti a konferenciára látogatók könnyebb és gyorsabb eligazodását, így előre tervezhető, hogy mely kollega melyik teremből hozza el magával a cég számára legfontosabb információkat.

Vezérigazgató-helyettesünk Szutor Ferenc a konferencia második napján 10:30-tól tart előadást a piros teremben "Adatfelhasználás" címmel.

A konferencia idei témája a "TÁRSAS-JÁTÉKOK". A konferencia témájával kapcsolatos pályázati kiírás ezen a linken található.