Fináczy Dóra az IAB Hungary új ügyvezetője

2019.11.01.
 
Adverticum Zrt.

Az IAB Hungary ügyvezetői pozíciója új kezekbe került. Máth Andrást Fináczy Dóra váltotta a szervezet élén. 

Dóra energikus személyisége és sok éves, az online hirdetési piacon szerzett kiadói és ügyfél oldali tapasztalata garancia arra, hogy az IAB Hungary eddigi lendületét megőrizve fejlődik tovább. Az IAB Hungary operatív működtetése mellett fő feladata a munkacsoporti munka hatékonyabbá tétele, a szervezet tagjait támogató szolgáltatások fejlesztése és olyan iparági események létrehozása, amelyek segítik a kapcsolatépítést és a szakmai tájékozódást.

Dóra 15 éves online szakmai pályafutását projekt menedzserként kezdte, majd 2007-től az akkori Sanoma Budapest Zrt.-nél a Startlap hirdetési vezetője volt és az egyes médiaügynökségekkel ápolt kapcsolatokért felelt, később az Index.hu kiadójához igazolt át, ahol 4 év értékesítési munkára alapozva felépítette a cégcsoport utazási portfólióját, elindította a Travelo.hu-t. 2015-től az FHB Bank marketing főosztályát vezette. 2017-től online stratégiai és üzletfejlesztési szakértőként dolgozott.

András vezetése alatt az IAB Hungary új területek felé nyitott és jelentősen - több mint 40 új taggal - bővült. András elmondása szerint az IAB Hungary az elmúlt időszakban aktív lett, új területek felé nyitott és olyan eseményeket, témákat, anyagokat készített, amelyek támogatják a tagok munkáját, bővítik az ismereteiket és lehetőséget adnak új üzletek megjelenésére.