Private DMP adatok szolgáltatás az AdServerben

2021.04.07.
 
Adverticum Zrt.

Korábban leányvállalatunkkal együttműködve már bevezettük a DataMe által üzemeltetett DMP (Data Manager Platform) adatait használó célzást, mellyel felhasználóinknak lehetőségük nyílik demográfiai, ISP (internetszolgáltató), viselkedési/érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat felhasználni a pontosabb hirdetési célzás érdekében.

A szolgáltatás tovább bővült, egy új fejlesztéssel, mely a Private DMP adatok nevet viseli. Ennek révén a piaci trendek által diktált innovatív munkavégzést segítő funkció valósult meg, amellyel ügyfeleink saját adataikra támaszkodva tudják pontosabban megszólítani látogatóikat az Adverticum rendszerén belül.

Az újonnan bevezetett funkcióval is szeretnénk tartalomszolgáltató partnereink számára közelebb hozni a programmatic piac által kínált lehetőségeket. A Private DMP adatok segítségével ügyfeleink maguk határozhatják meg, hogy milyen módon szeretnék a felhasználóikról gyűjtött adataikat csoportosítani (szegmentálni) és felhasználni. Ezekhez a szegmentált adatokhoz természetesen nem férhet hozzá más, csak maga az adattulajdonos.

Az új Private DMP adatok segítségével az olvasók mostantól csak olyan hirdetésekkel találkozhatnak a tartalomszolgáltatói felületeken, amelyek személyesen nekik szólnak, így növelve az oldalon töltött idő élményét és a hirdetési helyek értékét!

Az új extra szolgáltatás igénybevételéhez keressen minket bizalommal az ertekesites@adverticum.com címen.