Új Mobil Extra célzási megoldás az Adverticum AdServerben

2016.01.25.
 
Adverticum Zrt.

Az elmúlt években tapasztalható mobil penetráció folyamatos növekedése indokolttá tette mobil jellegű célzásaink frissítését és átalakítását. Ennek eredményeként február 29-étől egy központosított mobilcélzási megoldást vezetünk be Mobil Extra néven.

Az új targetálási megoldásunk révén az ügyfelek egy helyen, a korábbinál pontosabban célozhatnak majd a mobileszközökre, webOS alapú okostévékre vagy akár a játékkonzolokra is.

A Mobil Extra funkcióhoz a ScientiaMobile legújabb WURFL adatbázisát építettük be rendszerünkbe, melyet cégünk megvásárolt, ennek köszönhetően tudjuk garantálni ügyfeleinknek a folyamatos frissülő adatbázist és a széleskörűbb targetálási változókat.

A megváltozott, friss adatbázis-szerkezethez igazítottuk a rendszerünket is, ehhez mérten fejlesztettük a célzási lehetőségeket. Ennek eredményeként a korábbi Mobil és WURFL targetálási opció egy zászló alatt, Mobil Extra néven egyesül.

Az új funkció révén számos célzási feltételt beállíthatnak a felhasználók a mobileszközökre targetált kampányaikhoz. A szolgáltatás január 5-étől már igényelhető. Bővebb információ a support@adverticum.com címen kérhető.